Bij ons...

Zoals thuis…

Door het creëren van het domein, willen wij de kunst van “het hartelijk onthaal” bewerken. Onze gasten krijgen het gevoel dat zij bij ons ” thuis “zijn. Het belangrijkste punt is het welzijn van onze bezoekers te waarborgen en hen een warme en persoonlijke ontvangst te reserveren.

Het welzijn, de concentratie en de doeltreffendheid samen te brengen...

Met de warme charme van onze vergaderzalen, het salon, de eetkamer, de bar, en ontvangsthall, bieden wij U eveneens onze high-tech uitrusting aan in onze meetingzalen. Kortom, alles wat nodig is om een energieke onderneming een optimale vergadering te laten organiseren en het gewenste doel te bereiken.

Aangepaste formules worden uitgewerkt teneinde zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen…

In samenwerking met onze verschillende partners, kunnen wij u talrijke diensten en activiteiten voorstellen : catering, verschillende workshops, teambulding, incentives, opleidingskursussen, degustatie van wijnen, culturele activiteiten, wandelingen door het prachtige Samson dal met, rondleidingen en ontdekking van talrijke rijkdommen.

Onze partners

Licht en geluid : DSL Concept - Son Excentrique - as you wish

 
© Le Domaine de Béronsart, rue des Carrières 7, B-5340 Gesves - Tel. +32 (0)83 230700
webdesign Gesves.com

Domaine de Béronsart,Beronsart,Gesves,gesvois,gesvoise,N4,E411,autoroute,pays des Vallées,Province,Namur,Ciney,Huy,Andenne,réunions,réunion,événements,événement,évènements,évènement,entreprise,meeting,onderneming,events,event,cadre,paisible,salle,organisation,traiteur,teambuilding,colloque,séminaire,boon,alvarez,étang,serres,services